آیت الله ابراهیمی در دیدار برترین محققان و موافقان بانک سپه بر لزوم انعطاف و آموزش سازمانی در راستای اقدامات و اقدامات هوشمندانه، علمی و خردمندانه با تکیه بر تحقیقات و پژوهش های کاربردی برای تبدیل شدن به بزرگترین بانک دیجیتال در افق تاکید کرد. از سال 1404
آیت الله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر بانک سپه با تاکید بر اهمیت تقویت پژوهش و پژوهش های کاربردی در موضوعات اولویت دار و در راستای برنامه تحول راهبردی گفت:
و بستر مناسب پژوهشی و پژوهشی توسط مرکز مطالعات بانک سپه فراهم شده و با شناسایی استعدادها، نخبگان و پژوهشگران کم نظیر حاضر در بدنه عملیاتی بانک و دعوت از اساتید برگزیده و درجه یک، روحیه و کار پژوهشی فناورانه و مشتری مداری را می توان به بانک و کارمندان پیشنهاد شود
ابراهیمی با بیان اینکه آنچه برای آینده و در دومین برنامه تحول راهبردی بانک سپه دنبال می کنیم.
تبدیل شدن به یک بانک بزرگ جهانی پس از افق 1404 است، تصریح کرد: سپه نقش تعیین کننده ای دارد که در برنامه راهبردی تحول بانک سپه به خوبی شناخته شده است.
اولویت بندی نقش پژوهشی و پژوهشی کاربردی.
وی خطاب به مدیران و کارکنان اداره کل تحقیقات راهبردی و آینده پژوهی از آنان خواست تا از موضوعات پژوهشی در حوزه علم و فناوری در رابطه با بازتعریف رابطه بانک ها و مشتریان به عنوان یکی از مولفه های رقابتی استفاده کنند.
ابراهیمی از مرکز یادگیری به عنوان موتور محرکه بانک یاد کرد و افزود: سازمانی بصیر و موفق است که پژوهش و یادگیری محور است و از پتانسیل های مغفول مانده بازار به خوبی استفاده می کند.
مدیرعامل بانک سپه تاکید کرد: برنامه ریزی های لازم انجام شده است تا مدیران بانک سپه از بهترین نخبگان و پژوهشگران باشند.
وی تبدیل اداره کل تحقیقات راهبردی و آینده پژوهی به یک نشریه علمی معتبر در افق 1404 را برشمرد و از بانک سپه خواست در قالب طرح تحول راهبردی بانک سپه، مقالات علمی، پژوهشی و پژوهشی در موضوعات اولویت دار تهیه کند.
ابراهیمی در خاتمه بر تقسیم بندی تخصصی پیشنهادهای کاربردی ارائه شده در سامانه پروپوزال به منظور ایجاد جریان یادگیری سازمانی تاکید کرد و استفاده موثر از ظرفیت این سامانه را برای غلبه بر چالش ها، تقویت رقابت پذیری و چابک سازی سازمان دانست.